Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Απονομή χορηγικών υποτροφιών από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων


Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, αμέσως μετά την τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης (Ι. Μομφεράτου & Η. Μηνιάτη), ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας θα απονείμει τις πρώτες χορηγικές υποτροφίες στους δύο φοιτητές των Τμημάτων της Κεφαλονιάς με την υψηλότερη βαθμολογία.
Πρόκειται για την Αγγελική Μοσχονά (βαθμός: 8,28) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και τον Σπυρίδωνα Κόη (βαθμός: 8,21) του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας.
Οι διακριθέντες φοιτητές θα παραλάβουν από μία επιταγή αξίας 5.000 ευρώ, ευγενική χορηγία των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, που από την πρώτη στιγμή στήριξαν το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος.
Το πρόγραμμα χορηγικών υποτροφιών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων συνεχίζεται, με σκοπό την ενίσχυση, κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα, των φοιτητών με ιδιαίτερες επιδόσεις από μεμονωμένους ή εταιρικούς χορηγούς, συνεχίζοντας έτσι την ιστορική παράδοση κοινωνικής ευαισθησίας των Επτανήσιων ευεργετών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.