Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Εγκρίθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μεσολογγίου με τα Ιόνια Νησιά

Αναδημοσιεύουμε από το www.agrinionews.gr 


“Ιστορική απόφαση” λέει ο Κατσούλης

Γεγονός είναι πλέον η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Λιμανιού Μεσολογγίου με τα Ιόνια Νησιά, μετά την έγκριση της ετήσιας δρομολόγηση του Ε/Γ – Ο/Γ AQUA MARIA στη γραμμή Μεσολόγγι – Σάμη Κεφαλονιάς – Βαθύ Ιθάκης.



Σε μια μαραθώνια σύσκεψη του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, όπου συμμετείχε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το σχετικό αίτημα της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (ΝΕL LINES) και η γραμμή θα αρχίσει να λειτουργεί από 21/06/2013. Άμεσα θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες από την πλευρά της εταιρείας για τη νηολόγηση του πλοίου.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης μετά την συνεδρίαση δήλωσε : Η σημερινή απόφαση για την σύνδεση της πόλης μας με τα νησιά του Ιονίου είναι ιστορικής σημασίας, καθώς σπάει την ακτοπλοϊκή απομόνωση όχι μόνο του Δήμου μας αλλά όλου του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς την κατεύθυνση της οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης, έως ότου ο τόπος μας πάρει τη θέση που πρέπει ανάμεσα στους τουριστικούς προορισμούς της πατρίδας μας.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επενδύτες που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα, το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που το ενέκρινε, αλλά και όλους όσοι δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα για την πραγμάτωση αυτού του οράματος.

1 σχόλιο:

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.