Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κώστας Ευαγγελάτος - Eπιτυχία των ART Weekends


Με  επιτυχία και επαινετικές κρίσεις φιλοτέχνων και ειδικών ολοκληρώθηκε η λειτουργία τωνART Weekends στην εικαστική έδρα του ART STUDIO EST του Κώστα Ευαγγελάτου στην Αθήνα.
Στην ενδιαφέρουσα έκθεση παρουσιάστηκαν πρωτότυπα ανέκθετα έργα τέχνης (σχέδια, λάδια, ακρυλικά, μικτής τεχνικής, επιζωγραφισμένες κατασκευές), εκδόσεις τέχνης, λευκώματα, ημερολόγια 2008-2012, κατάλογοι εκθέσεων και ποιητικές συλλογές του, με το γενικό τίτλο: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ.

Παράλληλα οι επιτυχημένες συμμετοχές του καλλιτέχνη σε διεθνείς εκθέσεις και στις ομαδικές εορταστικές- επετειακές εκθέσεις στην gallery Art kolonaki, στο Ζάππειο Μέγαρο και την S.G.Art gallery- Hotel lycabetus, η συγγραφική  συμμετοχή του με τέσσερα θεωρητικά περί τέχνης κείμενα στο βιβλίο-τόμο: " Προς τη νέα Ανθρωπολογία", (επιστημονική επιμέλεια καθηγητή Βασίλη Φιοραβάντε), εκδόσεις Αρμός, καθώς και η φετινή πρόσφατη έκδοση του εικαστικού-συλλεκτικού Ημερολογίου 2013, "Ιδεογραφικές Συλλήψεις"  Art-Est, το οποίο θα παρουσιαστεί στον ΙΑΝΟ, στις 18 Ιαν. 2013, συνθέτουν ένα θετικό απολογισμό της δυναμικής εικαστικής του παρουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.