Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας -Κοινωνική Κάρτα ΥγείαςΟ Ιατρικός Σύλλογος σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου μας, θεσπίζει την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. 

Η κάρτα υγείας διατίθεται σε συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και αδυνατούν να πληρώσουν για να έχουν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση της κάρτας, στην υπηρεσία της πρόνοιας. 

Η κάρτα εκδίδεται από τον Ιατρικό σύλλογο ύστερα από συνοδευτική έκθεση της Πρόνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.