Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΣΑΜΗ : Ντουζ για.. τουριστικό βραβείο!!

Αναδημοσιεύουμε από το KefaloniaPress.

 
Aυτά είναι τα ντουζ της Σάμης κύριε Δήμαρχε Κεφαλονιάς, κύριε Πρόεδρε Σάμης και Αντιδήμαρχε.

Σας ευχαριστούμε που μας νοιάζεστε!!!!!!!!!

Λείπει μόνο το σαπούνι !!!!! Να μας το στείλετε σας παρακαλούμε!!!!!!!!! Διαφορετικά θα το κρατήσουμε από τα δημοτικά τέλη που μας ζητάτε ή από τα χρήματα του Λιμενικού Ταμείου για τα τραπεζοκαθίσματα.

Μπορείτε επίσης να τα βάλετε στην τράπεζα της Σάμης.

Όλα τα φτιάξατε κύριε Δήμαρχε τα δυο χρόνια που είστε Δήμαρχος!!!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!

Ευχόμαστε να είστε καλά εσείς και οι παρατρεχάμενοί σας να μας παρέχετε ακόμα περισσότερα!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Kefalonia Press: Τα δημοτικά ντουζ στη Σάμη έχουν κλείσει γιατί ο Δήμος δεν έχει λεφτά να προσλάβει υπάλληλο. Δημότες ζητάνε τα κλειδιά για να αναλάβουν δωρεάν την λειτουργία και την καθαριότητά τους για να εξυπηρετούνται τα μικρά σκάφη που πάνε στη Σάμη, και να κατεβαίνει κόσμος στο λιμάνι ώστε να έχουν κίνηση τα μαγαζιά. Ο Δήμος ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημα.

Έτσι, προκειμένου να εξυπηρετούνται κάποιοι τουρίστες και περισσότερο για διαμαρτυρία κάποιοι βάλανε ντουζ στο φοίνικα. Πρέπει να ξέρετε ότι το πρώτο που θέλουν οι επιβάτες από τα ιστιοπλοϊκά μόλις φθάνουν σε ένα λιμάνι, είναι να ρίξουν νερό επάνω τους να φύγει η αλμύρα. Ούτε στο Αργοστόλι, ούτε στη Σάμη προσφέρεται αυτή η βασική υπηρεσία.

Πηγή:  http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=30481&Itemid=38

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.