Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Α.Ο. Σάμης - Γενική Συνέλευση


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα τακτικά μέλη του Σωματείου Α.Ο. Σάμης την Τρίτη 19-6-2012 και ώρα 8.00.μ.μ σε Γενική  Συνέλευση του Α.Ο. Σάμης που θα γίνει στα γραφεία του Α.Ο. Σάμης (στο παλιό δημοτικό σχολείο Γριζάτων) με θέματα:

  1. Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.,
  2. Απολογισμός,
  3. Επικύρωση για εγγραφή ή διαγραφή μελών,
  4. Διάφορα θέματα.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα την Τετάρτη 20-6-2012 με οποιαδήποτε προσέλευση μελών όπως προβλέπεται από το καταστατικό μας.

Σάμη 8/6/2012 .
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Πολυχρονάτος Γιώργος

Η Γραμματέας
Πολυχρονάτου Μωραΐτη Ροζάννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.