Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κρίση ....Αντιδημάρχου

Αναδημοσιεύουμε από το Kefaloniaphotonews.

Kρίση στις σχέσεις του αντιδήμαρχου Σπ. Κουνάδη και του Δήμαρχου για θέματα που έχουν σχέση με τη Σάμη. 


Όπως είπε ο Σπύρος Κουνάδης, η Σάμη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε άσχημο χάλι, με τα χόρτα και την καθαριότητα. Ζήτησε  το ειδικό μηχάνημα για να καθαρίσει τη Σάμη και όπως του είπε ο Δήμαρχος είναι χαλασμένο και δεν γνωρίζει πότε θα φτιαχτεί.


Χολωμένος με τη συμπεριφορά του Δήμαρχου δημιούργησε, όπως λένε οι πληροφορίες μας, έντονο επεισόδιο στη Δημαρχία αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Σπύρος Κουνάδης σε μερικά  θέματα ψήφισε «παρών»  και άλλα τα καταψήφισε.
Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ήρθε ο  σύμβουλος του Δήμαρχου κ. Διον. Λυκούδης και είχε μακρά συζήτηση μαζί του.
Πηγή:  Kefaloniaphotonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.