Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

'Ελεγχος στον πρ. Δήμο Σάμης;;;

Αναδημοσιεύουμε από το KefaloniaPress.


Αληθεύει οτι ο Κώστας Ζαπάντης ζήτησε έλεγχο στον πρ. Δήμο Σάμης;;;


Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο πρ. Δήμαρχος Ελειου Πρόννων και δικηγόρος, Κώστας Ζαπάντης, ζήτησε την διενέργεια ελέγχου από τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης για τα πεπραγμένα του πρ. Δήμου Σάμης για την χρονική περίοδο 2007 έως 2010.




Πηγή: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=24472&Itemid=38

6 σχόλια:

  1. Κοιτα να δεις τελικα που κορακας κορακου ματι βγαζει....
    Τωρα θα αρχισουν οι πλακες....

    "πιστεύω ο καθένας μας θα χαιρόταν να τους βλέπει
    άλλο να μην αντέχουν και με πανικό να τρέχουν.
    Το μόνο που θέλω είναι να τους δω να τρέχουν..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πληροφορίες μας λένε - και τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη ότι μετά τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του ΔΣ θα ζητηθεί έλεγχος για όλους τους Καποδιστριακούς Δήμους. Κάτι τέτοιο δεν ανέφερε και ο Δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιατί δεν το ζήταγε νωρίτερα;
    Δικηγόρος θα μου πείτε και έμπειρος!
    Πρώτα ξεκινάμε έτσι την υπόθεση. Δεν μας βγαίνει! Την γυρνάμε λοιπόν απόκουπα. Δεν μας βγαίνει! Την φέρνουμε πέρα, δώθε, πάνω, κάτω, κάπου θα κάτσει η μπίλια!
    Αυτές είναι πάντα οι αρχές της μάχιμης δικηγορίας από ότι έχω καταλάβει. Μπορεί να είμαι και λάθος.
    Για να δούμε λοιπόν θα γιομίσει το ποτάμι;
    Θα μου πείτε στερεύει και το νερό καμιά φορά, και μένουν όλα στη θέση τους!
    Και έχουνε δει στερέματα και στε ρέ μα τα
    τα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας γίνουν έλεγχοι παντού. Ποιός θα τους κάνει;; θα γυρίσουν τα κλεμένα;; θα πάνε κάποιοι φυλακή;; Γιατί πήγε κανείς μέχρι σήμερα;; και γιατί να γίνει;; Απλά για να εκβιάσουν οι νυν τους τέως. Γιατί και οι νύν ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα θα είναι τέως και θα θέλουν και αυτοί να προφυλάξουν τα νώτα τους με μια ανάλογη ιδιότυπη ασυλία. Θυμόμαστε αυτά που κυκλοφορούσαν στη Σάμη για αποδείξεις σε χαρτοπετσέτες από τα Εόρτια της περιόδου Αρτελάρη; ποιοί τα διέδιδαν;; μα οι της τότε δημοτικής αρχής του Θεός σχωρέστον Δήμου Σάμης...
    Ολα γίνονται γαργάρα σε ένα καταπιόνα που είναι σαν της φάλαινας ή μάλλον του καρχαρία...

    Ο γέρος του βουνού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DEN EXETAI KATALABOI OTI OLOI EFAGAN APO TA LEYTA ΠΟΥ ΕΔΥΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙ ΣΑΜΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΛΥΨΥΜΟ ΕΓΛΥΦΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΕΛΟ ΝΑ ΡΟΤΥΣΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΧΟΣΠΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥ ΔΟΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ W.C ΤΥΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΙΝ ΠΕΡΙΟΧΕΙ ΠΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΟΙ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΙΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.