Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

M. Κοτσιλίνης - εισφορές εργαζομένων πρ. Δήμων Πυλαρέων

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Προ ημερών ενημερώθηκα, ως πρώην Δήμαρχος Πυλαρέων, από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΠΕ – Νομικού Προσώπου του Δήμου – κ. Κοκκόση Διονύσιο ότι, σύμφωνα με το ΙΚΑ, δεν έχουν καταβληθεί εισφορές εργαζομένων.

Με δική μου πρωτοβουλία κατέθεσα έγγραφη αναφορά στο Δήμο και εζήτησα άμεσες ενέργειες και έρευνες για πλήρη διαλεύκανση του θέματος, προς πάσα κατεύθυνση. Το ίδιο σκοπεύω να πράξω και προς τις άλλες δημόσιες Αρχές.

Βεβαίως απαιτείται ιδιαίτερη ευαισθησία για τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος αλλά μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, ΟΥΔΕΙΣ δικαιούται να δημιουργεί ενόχους και να συντηρεί νοσηρό πολιτικό κλίμα.

ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
πρ. Δήμαρχος Πυλαρέων
Δημ. Σύμβουλος Δήμου Κεφαλλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.