Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας - Δελτίο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Ν. Π. Δ. Δ.

Αργοστόλι 18-10-11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ιατρικός σύλλογος καταγγέλλει την στάση του Υπουργείου Υγείας που κρατά “ομήρους” τους γιατρούς του ΙΚΑ και στηρίζει τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Στηρίζει το αίτημα τους για εξαίρεση του ΙΚΑ –ΕΟΠΥΥ από την κατάργηση των κενών οργανικών θέσεων του ιατρικού προσωπικού, που σημαίνει απόλυση των 5.500 συμβασιούχων αορίστου χρόνου, και από το καθεστώς εφεδρείας, όπως περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο.

Στηρίζει το αίτημα τους που θέλει να μπει ένα φρένο στις περικοπές των παροχών υγείας των ασφαλισμένων, που ορίζονται με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών ΕΟΠΥΥ.

Ο Προεδρος
Πανταζής Πανταζόπουλος

Η Γραμματέας
Στάμω Θεοτοκάτου

2 σχόλια:

  1. ΑΜΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρώτοι θα πεινάσουμε εμείς κ μετά αυτοί τιρήται
    σειρά προτεραιότητας παρακαλώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.