Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΝΟΑ - Δελτίο Τύπου


Αργοστόλι 05/10/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου όπως είχαμε ανακοινώσει αντιμετώπισε τη μεγάλη ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο στο Ο.Α.Κ.Α. την Τρίτη 04/10/2011. Έτσι , ο Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ συμπλήρωσε στη μέχρι τώρα ενεργητικότητα του αυτή τη μεγάλη ιστορική συνάντηση, προσθέτοντας ένα ακόμη λάβαρο στη συλλογή μας, υποδεικνύοντας αυτή την αναμέτρηση.

Ο Πανθηναϊκός παρατάχθηκε με πλήρη σύνθεση της ομάδας του, με καταξιωμένους και επαγγελματίες αθλητές, με αθλητές που αυτή τη στιγμή αποτελούν μέλη της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης. Η δική μας ομάδα είχε τρείς απώλειες στο δυναμικό της: το Θωμάκο Γιάννη, το Χαραλαμπόπουλο Χάρη και τον Κροάτη Racunica Igor διότι, οι δύο πρώτοι ήταν τιμωρημένοι, ο Κροάτης δεν έχει ολοκληρώσει τα χαρτιά του. Υπ' όψη σας ότι , αυτοί οι τρεις παίκτες είναι και οι σημαντικότεροι. Ο προπονητής μας κ. Κρητικός Δημ., έκανε ότι ήταν πιο δυνατό καλύτερο, παράταξε την ομάδα με το υπόλοιπο υλικό που είχε και με την εμπειρία του και το φιλότιμο των παικτών, καταφέραμε μια ικανοποιητικό εμφάνιση για τον προπονητή μας και για μας, παρ' όλες τις ελλείψεις μας, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να μας επιβληθεί με 13 τέρματα έναντι 3 .

Αυτό το αποτέλεσμα , δεν ανταποκρίνεται στη δυναμικότητα που έχει η ομάδα μας. Ένας λόγος ήταν η έλλειψη παικτών, δεύτερον, η ψυχολογία του πρώτου παιχνιδιού που επέδρασε στους αθλητές μας αλλά και το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποτέλεσαν πραγματικά , τον παραπάνω παίκτη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Εμείς αισθανόμαστε ως νικητές, διότι νικήσαμε τους εαυτούς μας παίζοντας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, διότι εκπροσωπούσαμε τη στιγμή εκείνη την Επαρχία από τη Δυτική Ελλάδα, όπως η Χίος από το Από το Αιγαίο (Ανατολική Ελλάδα), όπως τα Χανιά από την Κρήτη (Νότια Ελλάδα). Αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός που τρία νησιά , προσπαθούμε να πούμε στην υπόλοιπη επαρχία “μπορείτε κι εσείς!” Δεν είναι το πόλο και οποιαδήποτε άλλο άθλημα μοναδικό προνόμιο στους συλλόγους του κέντρου και των μεγάλων αστικών πόλεων.

Ελπίζουμε στις επόμενες αναμετρήσεις να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και η βαθμολογία μας να είναι ικανή να μας κρατήσει στην 1η εξάδα.

Το επόμενο ραντεβού μας , είναι στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης , την Τετάρτη 12/10/2011 και ώρα 20:00μ.μ. , στη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αντιμέτωποι με το Ν.Ο.Βουλιαγμένης.

Ευχαριστούμε απεριόριστα όλο τον κόσμο που ήταν κοντά μας , μέσα σε αυτούς: ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Μοσχόπουλος Σ., ένα μέλος του Δ.Σ. της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, ο φίλος και χορηγός του Ομίλου μας κ. Παπαδάτος Παύλος υποψήφιος Βουλευτής , καθώς και τη Διαιτησία για τη σωστή διαιτήτευση του αγώνα.

Την ομάδα μας συνόδευσε ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Νιφοράτος Λουκάς και το μέλος της Επιτροπής Υδατοσφαίρισης κ. Τραυλός Ανδρέας.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε ως:
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.