Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Έλεγχος στους πρώην Δήμους για τα οικονομικά και για ενδεχόμενες ατασθαλίες

Αναδημοσιεύουμε από το e-kefalonia.net.

Στις τρεισήμισι το πρωί τέλειωσε η συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η εισήγηση ότι στο Δήμο Ελειού Πρόννων έγιναν ατασθαλίες και εγκρίθηκε η πρόταση του Δημάρχου να γίνει έλεγχος σε όλους τους Δήμους.

 Συζητήθηκαν επίσης κάποια δευτερεύοντα θέματα, αλλά για τα σφαγεία και κάποια άλλα θέματα που παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον, η συζήτηση θα γίνει στο επόμενο Δημ. Συμβούλιο.

Πηγή: http://www.e-kefalonia.net/?p=15470

2 σχόλια:

  1. Λέτε να γίνει έλεγχος στο Δήμο Σάμης και στη <> επιχείρηση του;Λέτε ο Παρίσης να θέλει πιθανόν να διασυρθούν τα δικά του παιδιά;Βέβαια θα πάνε πακέτο με φωστήρες της άλλης πλευράς της πράσινης.Κρατάτε μικρό καλάθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον μην κρατάτε κανένα καλάθι. Ο Ακης είναι έξω και ο Τσουκάτος κάνει τις βόλτες του, σιγά μην "κλείσει" ο Παρίσης μέσα κάποιον από τους φωστήρες μας. Στο Παρίσι μπορεί να τον στείλλει...
    Ο Γέρος του Βουνού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.