Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Γ. Τζανετάτος: Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Σικαγο 07/10/2011
Ανοιχτή επιστολή προς τον σεβαστό Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Αξιοτιμον κ. κ Παπούλια.

Σεβαστε κ. Πρόεδρε της Ελληνικης Δημοκρατίας μας γιατί αισθανομε οτι σιωπατε ενω βλεπετε καθημερινα τη πατρίδα μας και το λαός της να περνούν τα πανδεινα?

Γιατι η συνείδηση μου και οι σκεψεις μου με φερνουν να σκεφτομε οτι ο Προεδρος της Δημοκρατιας μας πρεπει να ορθωσει το ανάστημα του και να πει φτάνει πια σε κυβερνώντες...φτάνει πια? Που είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας μας να σταθεί και να εμψυχωσει το λαό μας να αντισταθεί στη κυβερνητική τρομοκρατία? Να πει δυο λεξεις για την καταρακωση των ιερών και των οσιων απο τους ξενους τοκογλυφους και τα κοράκια με τους συνεργάτες των εκ των έσω.

Θα πουλήσουν και το ίδιο μας το αίμα σεβαστε κ. Πρόεδρε. Ήδη το διαπραγματευοντε. Τα Ελληνόπουλα πάλι συνωστιζοντε για Αυστραλιες, Αμερικες και όπου μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς. Δεν είναι μόνο ο θεσμικός σας ρόλος, ο εκ του συντάγματος απορεοντας , που υπαγορευουν τη διασφαλιση της Δημοκρατιας και των πολιτών, αλλά σαν πρώτος πολίτης της χώρας, πως μπορείτε να σιωπάτε στη άλωση της πατρίδας μας και στην αδικία?

Σαν Έλληνας πολίτης που νοιώθει ότι ξαναρθε πάλι κατοχή στα αγία χωματα της πατρίδος μου- χωματα-ποτισμενα απο Έλληνες ηρωες, απο συμπολιτες μας, παππούδες μου, και αγαπημένους συγγενείς που ποτέ δεν γνώρισα, γιατι οι Γερμανικές θηριωδίες τους πήραν τα πάντα- ζωή, περιουσία, οικογένεια...

Ερωτώ ευθεως εσας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας...Ποτέ θα μιλήσετε να ανορθωσετε το ηθικό εμας των Ελλήνων....Ποτέ θα πείτε φτάνει πια....Να σηκώσετε το ανάστημα μας. Να ειπειτε σε κυβέρνηση και κοινοβούλιο να μεταφέρουν στους μοντερνους Ξερξες το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ...

Ο τρίτος Παγκοσμιος εχει ηδη αρχισει σαν πολεμος κεφαλαιων και δεν νομίζω να σταθεί μόνον εκεί.

Συγκαλεστε το έθνος σε ένα διάγγελμα ψυχής σεβαστε κ. Πρόεδρε.

Θα είναι η πρώτη κίνηση ελπίδας για το τόπο μας, για όλους τους κατατρεγμενους Έλληνες και τη νεολαία όπου οδηγούντε στη μιζέρια και στη μετανάστευση...θα είναι η γεναιοτητα και ο συμβολισμός μιας έντονης πράξης αναγνώρισης ότι η Ελλάδα ζει και αντιστεκετε και ελπίζει συνάμα...Ελπίζω να το πράξετε διότι οι συνθήκες εχους γυρίσει το έθνος μας στην εποχη της κατοχης. Οι θύτες χαναγυρισαν και το Δυστομο χρειαστεικε να παει στην Ιταλία για να βρει το δίκιο του. Μεγάλη αθλιότητα στους πεσοντας ηρωες και στα αμαχα γυναικόπαιδα απο την κυβέρνηση της πατρίδος μας. Γιατί σιωπασατε και τότε?

Σας έχομε ανάγκη...εάν συνεχίσετε να σιωπάτε το θεωρώ, λυπυρο και απαγοητευτικο, οταν περιμενομε τοσα απο εσας, αλλα ισως τότε θα ηταν πιο έντιμο να σκεφτείτε να επιδωσετε στον Ελληνικό λαο την παραίτηση σας.

Με την ελπίδα ότι θα πρυτανεύσει η Ελληνική λεβεντιά και η εθνική σας συνείδηση αναμενομε , έστω και την εσχάτη στιγμή να ακουστειτε η φωνη σας σε όλη την οικουμένη, να καταλάβουν ότι η Ελλάδα και οι Ελληνες στη πατρίδα μας και οι απανταχου της γης έχουν ψυχή που δεν πουλιετε στα ταμπλω των αγορών και στα cartel καταχτητων, τοκογλυφων και εμπόρων συνειδήσεων.

Με εκτίμηση και την ελπίδα ότι θα πράξετε τα δέοντα,

Γεώργιος Τζανετατος
Tzanetatos Capital/ Chicago

1 σχόλιο:

  1. Καθως πλησιαζει
    ο "θανατος",
    πλεον...ξερουμε,
    πως
    ειναι καλυτερα να ξεκινας
    απο εταιρα
    παρα
    να καταληγεις
    σ' αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.