Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων - Επιστολή προς τον Πρόεδρο και την Διοικούσα Επιτροπή


Αργοστόλι: 13/5/2011
Αρ.Πρωτ: 240

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ως μόνιμα μέλη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Ιδρύματος καλούμε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων να μην υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, αλλά να παραμείνουν στις θέσεις τους και να αγωνισθούν για την αποτροπή των σχεδίων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για συρρίκνωση και κλείσιμο του Ιδρύματος. Θεωρούμε ότι στην παρούσα δύσκολη χρονική συγκυρία το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στο Ίδρυμά μας είναι να μείνει χωρίς Διοίκηση ή να ορισθεί νέα Διοίκηση η οποία θα υιοθετεί τους τελευταίους άκομψους, απαράδεκτους και ατεκμηρίωτους χειρισμούς του Υπουργείου.

Το γεγονός ότι οι πρόσφατες εξελίξεις, όπως φαίνεται, έγιναν εν αγνοία της Διοίκησης του Ιδρύματος, μας κάνει να πιστεύουμε ότι η σημερινή Διοικούσα είναι με το μέρος εκείνων που μάχονται για την ανάπτυξη του Ιδρύματος και όχι για την συρρίκνωσή του. Παρόλο που δεν είμαστε αυτοδιοικούμενο Ίδρυμα θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση μπορούμε να «νομιμοποιήσουμε» την ηγεσία του Ιδρύματος να παραμείνει στις θέσεις της και να αντισταθεί σθεναρά με δράσεις στα διαφαινόμενα σχέδια του Υπουργείου.


Με εκτίμηση
Τα Μέλη του Μόνιμου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Ιδρύματος

ΑΡΣΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΑΣΤΑΡΑ ΟΛΓΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΚΑΛΗΜΈΡΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΚΑΜΠΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΚΑΤΣΑΛΗΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΚΟΥΛΟΥΓΛΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΜΠΕΝΕΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

ΜΠΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΜΠΟΥΧΑΓΙΕΡ ΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΠΟΙΟΡΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΠΟΛΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΣΚΩΤΤΗ ΕΦΗ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.