Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

M. Χριστόπουλος - Έκθεση Ιδεών

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο. Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για την γνωστοποίηση.

ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ....

Προς Admin - Μάκη Τουμάση

Δεν ξέρω εάν εκπροσωπείτε τις απόψεις του κ. Δημάρχου ως εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του -όπως διακαώς επιθυμείτε - ή είστε αυτόκλητος υπερασπιστής των πράξεων και των επιλογών του. Εάν έχετε ορισθεί εκπρόσωπός του, λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω. Δεν εκπροσωπείτε επάξια αυτή τη θέση! 'Οπως και νάχει, η απάντησή σας στις καταγγελίες μου είναι επιεικώς απαράδεκτη!

Σας θυμίζω ότι διανύουμε το σωτήριο έτος 2011 και οι δημότες στους οποίους απευθύνεστε, -κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους- είναι τουλάχιστον απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με επαρκή δείκτη ευφυίας, προβληματισμούς, ανησυχίες , ενημέρωση και συνεχή παρακολούθηση των τεκταινόμενων στον τόπο τους. Έχουν μάθει πλέον - και καταννοείστε το αυτό- να διακρίνουν το ψεύτικο από το αληθινό. Και το έχουν μάθει με οδυνηρό τρόπο, προδιδόμενοι κάθε φορά από ανθρώπους που με την ψήφο τους τοποθέτησαν σε θώκους ανώτερους από την πραγματική αξία τους.

Για να μη μακρυγορώ όμως, θα σας παρακαλούσα να απαντήσετε πάνω στους σαφείς προβληματισμούς της καταγγελίας μου με τίτλο ο "Καίσαρας απειλείται", με ΣΑΦΗ τρόπο και όχι με έκθεση ιδεών το ύφος, οι συνειρμοί και τα νοήματα της οποίας θα μπορούσαν κάλιστα να αποδοθούν σε μαθητή των πρώτων τάξεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!

Επιπλέον θα ήθελα, - εάν ευαρεστείστε - να μου απαντήσετε συγκεκριμένα στα παρακάτω επιπλέον ερωτήματα που προέκυψαν από την ..... έκθεση ιδεών σας:

α) Μόνο οι ΠΑΣΟΚΟΙ θεωρείτε ότι μπορούν να κρίνουν τον "Καίσαρα" και τους συν αυτώ "Πατρικίους"? Τα άλλα κόμματα τον "τίμησαν" με την ψήφο τους και έτσι πρέπει να σιωπούν? Αυτό μας λέτε? Μα οι ΠΑΣΟΚΟΙ έδωσαν τη νίκη! Βλέπε π.χ. τον τελευταίο Δήμαρχο του Δήμου Αργοστολίου! Βλέπε επίσης τον απέναντι του "Καίσαρος" καθήμενο στο Δημοτικό Συμβούλιο "κύριο" - δεξί πόδι του "Καίσαρα" - ο οποίος με νεύματα τον καθοδηγεί πότε να λάβει το λόγο! Πρώην "αγαπημένο παιδί" του πατριώτη μας Αρσένη! Οσο για το αριστερό πόδι του "Καίσαρα"? Από τα καλύτερα παιδιά που ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ! Λαμπρό μυαλό, λαμπρός επιχειρηματίας, μεγάλος.... αγωνιστής και προσφάτως προκύψας πολύ..... ευσεβής!

β) Πόσοι Δήμαρχοι στην Ελλάδα έχουν φρουρό αστυνομικό, ποιός Νόμος το προβλέπει και με ποιές προυποθέσεις?

γ) Πότε πρόλαβε ο "Καίσαρας"να κάνει πόλεμο με "νύφες και με αγγόνια" κατά της διαφθοράς και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι? Θα παρακαλούσα να εκδίδεται καθημερινά πολεμικό ανακοινωθέν, έτσι για την ενημέρωση...

δ) Δεν ντρέπεστε να αποκαλείτε τη χώρα μας "χώρα του παραλόγου" και το νησί μας "νησί που οι ακρότητες συχνά κυριαρχούν? Να αποδείξετε παρακαλώ με ακριβείς χρονικούς και τοπικούς προσδιορισμούς αυτούς τους ισχυρισμούς σας!

ε)Ισχυρίζεστε ότι όλα τα Δημόσια πρόσωπα, δικαιούνται αστυνομικής προστασίας! Ε, λοιπόν σας λέω ότι και εγώ ο ταπεινός "πληβείος" είμαι Δημόσιο πρόσωπο! 'Αμεσα θα ζητήσω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έναν αστυνομικό, γιατί τσακώθηκα με τον οδηγό μου και δεν ..... μπορώ να οδηγώ τη ..... Μερσεντές μου! και:

στ) Απαντήστε μου τις ακριβώς συμβαίνει με τους κατοίκους του νησιού μας.Έχουν "έλλειμμα λογικής και πλεόνασμα ανοησίας" και ότι στο νησί μας "κυριαρχούν συχνά οι ακρότητες" - όπως στην απάντησή σας ισχυρίζεστε, - ή το νησί μας κατοικείται από "σοφό και μετρημένο λαό" που ξέρει να ψηφίζει σωστά? Τι από τα δύο ισχύει?

Ο "ΠΛΗΒΕΙΟΣ"

Υ.Γ. Μήπως, λέω μήπως ? Οι Κεφαλλονίτες αηδιασμένοι από την αλαζονεία, την υπεροψία, την αγνωμοσύνη, τον εγωκεντρισμό και τις "πονηρές διαδρομές" των εκάστοτε κυβερνώντων τα τελευταία χρόνια τόσο στην κεντρική εξουσία όσο και στην τοπική, με το γνωστό τους ανατρεπτικό πνεύμα "αυτομαστιγώθηκαν" οδηγώντας εσάς στην εξουσία αυτού τόπου?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.