Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Γ. Καλούδης: Επείγοντα Θέματα προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή του επικεφαλής της "Επτανησιακής Αναγέννησης" κ. Γ. Καλούδη σχετικά με θέματα που προτείνονται να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων.

ΠΡΟΣ
Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων κ.Χρήστο Άνθη

12-2-2011

Κύριε Πρόεδρε,

Στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σας ζητώ να εγγράψετε στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση τα εξής θέματα:
  1. Απόφαση-Έκδοση ψηφίσματος για την άμεση σύσταση αποκεντρωμένης κρατικής διοίκησης Επτανήσων, με έδρα τα Επτάνησα.(Το θέμα το είχα βάλει από τη δεύτερη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 9-2-2011).
  2. Λήψη απόφασης για να προκηρύξει άμεσα το Υπουργείο Μεταφορών ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΉΣΕΙ τις εξής δύο γραμμές: (1). Καθημερινή πρωινή και βραδυνή αεροπορική σύνδεση των νησιών μας. (2). Καθημερινή ακτοπλοική σύνδεση των νησιών μας.
  3. Απόφαση-Ψήφισμα με το οποίο όλα τα έργα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, έστω και εάν τυπικά είναι στην αρμοδιότητα της κρατικής διοίκησης, να έχουν την αποκλειστική έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
  4. Ψήφισμα για τις 23 επικίνδυνες στατικά εργατικές κατοικίες στις Κουλίνες.
  5. Αίτημα κ. Γεωργίου Μέριανου της IONIAN AIRLINES για δικαίωμα χρήσης του Αεροδρομίου της Κέρκυρας.
  6. Ψήφισμα για τη παραπλανητική και παράνομη εισβολή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου στη Κέρκυρα.
  7. Ψήφισμα για τις παράνομες απολύσεις ξενοδοχουπαλλήλων από την εταιρεία LOUIS. Και φυσικά,
  8. Το θέμα που έβαλε ο κ. Αγαλλιανός για τη συγγραφή και τη διδασκαλία στα σχολεία της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Με τιμή

Γιώργος Καλούδης
Δικηγόρος Α.Π. και Σ.τ.Ε.
Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.