Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Οι "Φίλοι του Κοργιαλένειου Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου" εκδράμουν στους Αγίους Φανέντες.

Aναδημοσιεύουμε από το Kefalonianews.

Οι "Φίλοι του Κοργιαλένειου Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου" εκδράμουν στους Αγίους Φανέντες.

Αγαπητοί μας φίλοι.

Καλοκαίριασε πια και όλοι μας αποζητούμε κάτι ευχάριστο για τις διακοπές μας. Καταφθάνουν σιγά-σιγά και οι «απανταχού Κεφαλλήνες», όπως λέμε τους ξενιτεμένους συμπατριώτες μας, τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι.
Σας πληροφορούμε ότι σχεδιάσαμε ένα περίπατο με προορισμό τα Αγρίλια - Αγιους Φανέντες – Αγιο Νικόλα, που είναι στην Αντίσαμο, ακριβώς πάνω από τη Σάμη.

Πιστεύουμε πως η επιλογή της τοποθεσίας θα αρέσει σε όλους αφού πράγματι θα μας δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική θέα , μέσα στους παμπάλαιους ελαιώνες . Επιλέξαμε απογευματινή ώρα για να περπατήσουμε με τη δροσιά και να χαρούμε το ηλιοβασίλεμα.

Τέτάρτη 14 Ιουλίου ’10, και ώρα 18.00 το απόγευμα θα ξεκινήσουμε με πούλμαν από το Αργοστόλι με πρώτο σταθμό τα Αγρίλια. Εκεί είναι το παλιό Μοναστήρι της Παναγίας. Από τα Αγρίλια θα συνεχίσουμε για τους Αγίους Φανέντες και από ΄κει για τον Αγιο Νικόλα. Αυτή η διαδρομή θα γίνει με μικρότερο πούλμαν αφού ο δρόμος είναι ακατάλληλος για το μεγαλύτερο που θα μας περιμένει στα Αγρίλια .

Στο τέλος της επίσκεψης θα διατεθούν σε όλους αναψυκτικά και σνακς. Φυσικά θα υπάρχει και άφθονο νερό για όποιον θελήσει.

Αφού πλέον τελειώσει ο περίπατός μας θα πάμε στη Σάμη όπου και θα παραμείνουμε για μια περίπου ώρα. Εκεί ο καθένας θα διαθέσει το χρόνο του όπως προτιμάει.

Στην εκδρομή είναι ευπρόσδεκτοι και οι φίλοι σας.

Θερμή παράκληση να μας δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι και στις 7 Ιουλίου.
Συμβουλεύουμε παπούτσια περιπάτου. Τα αθλητικά είναι ιδεώδη.

Κόστος συμμετοχής : 25 € κατά άτομο που συμπεριλαμβάνει όλα τα έξοδα.
Παρακαλούμε για δήλωση συμμετοχής, πληρωμή ως και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήσατε με :

κα Μαριλή Σολομού τηλ κινητό 6945313464 .
κα Μαίρη Ροκοτά τηλ. 26710 28077 / κινητό 6937157217

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πηγή: http://www.kefaloniaphotonews.gr/

Ρουπάκι: Ελπίζουμε ότι το μοναστήρι στ' Αγρίλια και στους Αγίους Φανέντες θα περιμένουν ανοιχτά τους εκδρομείς. Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε φωτογραφίες από την εκδρομή! Καλά να περάσετε φίλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.