Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ἐκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
4η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Σας προσκαλούμε στην 4η Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 13η μηνός Ιουλίου έτους 2010 ημέρα Τρίτη ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Σάμης σύμφωνα με το άρθρο 95 παρ. 4 του Ν. 3463/06 (ΔΚΚ) ΦΕΚ Α΄114/06.
Με συζήτηση μοναδικού θέματος: Προβλήματα λειτουργίας Κ.Υ. Σάμης.

Σάμη 9 Ιουλίου 2010
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

2 σχόλια:

  1. pio akrivos einia to provlima pouu proekipse sto kentro ygeias samis?????mexri tora leitourgouse sthn entelia kai ksfnika dimiourgithike provlima????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφώνησαν όλοι: να μην κλεισει το Κέντρο Υγείας, να μην γίνει μετακίνηση προσωπικού στο νοσοκομείο στο Αργοστόλι. Να προχωράμε σε καταλήψεις φορέων και υποδομών που απειλούνται με κλείσιμο και άλλα τέτοια δυναμικά.

    Το πρόβλημα είναι ότι το Κέντρο Υγείας υπολειτουργεί. Καιρό τώρα. Από την άλλη, αν το Νομαρχιακό ζητάει συνέχεια προσωπικό αυτό θα οδηγήσει στη σταδιακή υποστελέχωση και στο κλείσιμο.

    Οπότε πέρα από τις αμυντικές τακτικές μπορούμε να έχουμε ένα σχέδιο/πρόταση για την καλύτερη λειτουργία του ΚΥ και την αυτονομία του; Για παράδειγμα, το οργανόγραμα είναι πλήρες;υπάρχει κάλυψη των θέσεων που προβλέπονται; πώς μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί η έλλειψη της τέταρτης βάρδιας οδηγού όταν προβλέπονται μόνο τρεις οργανικές θέσεις οδηγών;

    το πρόβλημα απαιτεί σοβαρή αντιμετώπιση, σχεδιασμό και πρόταση. αλλιως ας περιμενουμε να ακούσουμε οτι κλεινει για να κανουμε κατάληψη. θα είναι η κατάληψη ενός κτιρίου χωρίς αποστολή....

    Ταλιμπάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.