Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ Μεζεδάκια: Το ολισθηρό ξεκίνημα του κου Σπύρου.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανταπόκριση και αρθρογραφία σχετική με τις περιφερειακές εκλογές.

Το ολισθηρό ξεκίνημα του κου Σπύρου.

Ολισθηρό το ξεκίνημα του εκ Κερκύρας ορμώμενου κου Σπύρου Σπύρου ως υποψήφιου Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας. Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Ημέρα τση Ζάκυθος» μεταξύ των άλλων δηλώνει:

«Ο καθένας έχει τη δική του πολιτική διαδρομή και δεν εγκρίνω αυτά που ακούω περί ανεξαρτήτων υποψηφιοτήτων στην Περιφέρεια, από άτομα που απομακρύνουν τον κομματικό τους μανδύα, όπως ο κ. Φόρτες, ο οποίος μπορεί να λέει για ανεξάρτητες υποψηφιότητες, αλλά δεν μπορεί να αποποιηθεί την πορεία του ούτε την ιστορία του.

Όμως μια εβδομάδα πριν ο κος Μάκης Φόρτες στην ίδια εφημερίδα δήλωνε: «Είναι γνωστό ότι ανήκω στο ΠΑΣΟΚ. Δεν το έκρυψα ποτέ και ούτε το κρύβω τώρα. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι εκλογές, στις οποίες συνεργάζονται κατεξοχήν ευρύτερες πολιτικές (ακόμη και κομματικές) δυνάμεις, είτε από την πρώτη Κυριακή, είτε στην δεύτερη. Η διαφορά είναι ότι οι συνεργασίες της δεύτερης Κυριακής είναι συνεργασίες της συναλλαγής και, συνήθως, γίνονται στην πλάτη του λαού».

Και πριν ένα περίπου μήνα (2 Ιουλίου) διευκρίνιζε στο Lefkadapress ο κος Φόρτες: «Προσωπικά δεν μιλάω για «ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο», ούτε και για «υπερκομματικό». Είναι έννοιες παρεξηγημένες και εν πολλοίς προσχηματικές.
Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να συγκλίνουν ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις που αποδεδειγμένα ενδιαφέρονται για την Περιφέρεια και την αυτοδιοίκηση, από να διακηρύσσεται η ανεξαρτησία του ψηφοδελτίου για προεκλογικές σκοπιμότητες όπως συνηθίζεται».

Γνωστές Κερκυραϊκές πατσανάτες ή μήπως συνειδητή διαστρέβλωση εκ μέρους του κου Σπύρου των θέσεων του κου Φόρτε;

Όπως και ναχει, το σίγουρο είναι πως δεν τον συμβούλευσε σωστά ο εκ Κεφαλληνίας Μέντορας του, τον οποίο όπως μαθαίνω ειρήσθω εν παρόδω περιμένουν «μετά βαΐων και κλάδων» την Παρασκευή στην Κεφαλονιά οι άσπονδοι φίλοι του.

ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.