Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Θεατρική Παράσταση "Οι Απόντες"

Εόρτια Σάμης 2010
Θεατρική Παράσταση



ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥΛΕΑ

ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 21:30
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΜΗΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ - ΚΕΤΑΠ ΣΑΜΗΣ


2 σχόλια:

  1. Όσοι είχαν την τύχη να παρευρίσκονται χτές βράδυ στη Σάμη, απόλαυσαν μια μεγάλη παράσταση που δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από τις πολυδάπανες και πολυδιαφημισμένες θεατρικές παραστάσεις των Αθηνών. Μάθαμε ότι ήταν ο ερασιτεχνικός θίασος του Δήμου. Οι ηθοποιοί, έπαιξαν θαυμάσια, ιδίως ένας δύο, θα μπορούσαν να συναγωνιστούν επάξια μεγάλους ηθοποιούς του θεάτρου μας. Αλλά και η σκηνοθεσία και η κατάλληλη προσαρμογή ήταν εμπνευσμένη και ευφυής. Να, λοιπόν, σε εποχές που η αθηναϊκή θεατρική σκηνή επαναλαμβάνεται και ψάχνει για καινούργιες μορφές, ιδού τα μεγάλα υποκριτικά και κυρίως σκηνοθετικά ταλέντα: βρίσκονται στην επαρχία και σε απομακρυσμένα νησιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πράγματι κάτι τέτοιο δεν πίστευα ότι θα το δω στη Σάμη. Μπράβο σε όλους τους εμπλεκώμενους.
    Νιώσαμε ρίγος με το θέμα και της ερμηνείες!
    έμαθα ότι ο συγγραφέας ζει θα ήταν καλή σκέψη να το ξαναδούμε μαζί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.