Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Σύλλογος «Φίλοι του ασθενούς του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου-Μαντζαβινάτειου» - Αίτηση ακύρωσηςΛΗΞΟΥΡΙ  4 Μαρτίου 2013.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι ο σύλλογός μας, από κοινού με το ίδρυμα «Νοσοκομείον Παναγή & Αντωνίας Μαντζαβινάτου», τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Γεώργιο Χρηστόπουλο-Γερουλάνο και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου – Μαντζαβινάτειο κ. Διονύσιο Μαρκάτο, κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση για την ακύρωση της με αριθμ. Y4α/oικ. 123903/31.12.2012 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υγείας περί «Ενιαίου Οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας και του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου "Μαντζαβινάτειο"», ως αντισυνταγματικής.

Η αίτηση ακυρώσεως έγινε παράλληλα με την κατάθεση στη Βουλή σχετικής νομοθετικής τροπολογίας, που προέκυψε μετά από τις συντονισμένες ενέργειες των τοπικών φορέων – της Βουλευτού του νομού κυρίας Α. Θεοπεφτάτου, του Δημάρχου κ. Α. Παρίση και της Επιτροπής Αγώνα.

Ευελπιστούμε ότι, ακόμα και στην αδόκητη περίπτωση μη τροποποιήσεως του νόμου περί συγχωνεύσεως – καταργήσεως του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου, η Ελληνική Δικαιοσύνη θα ακυρώσει την ανωτέρω, καταστρεπτική για το Ληξούρι απόφαση, ώστε το Ληξουριώτικο Νοσοκομείο να συνεχίσει να προσφέρει τις άκρως απαραίτητες υπηρεσίες του στους δημότες και επισκέπτες της Παλικής, ως ανεξάρτητο Νομικό Πρόσωπο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                                                      
Γεώργιος Χρηστόπουλος – Γερουλάνος                                                 

Ο Γραμματέας
Διονύσιος Κατερέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.