Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Απάντηση ΕΟΔΚΕΦ στον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό


Στις αρχές Αυγούστου του 2012, λίγο πριν παραδώσουμε στην τοπική κοινωνία ντόπιο μέλι, ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αμφισβήτησε την εντοπιότητα τόσο του μελιού, όσο και του παραγωγού.

Στις 14 Αυγούστου, το Τμήμα Εμπορίου (σταλμένο όπως όλοι καταλαβαίνετε από ποιον) έλαβε δείγμα από το μέλι που μοιράσαμε. Ενώ μας διαβεβαίωσαν ότι οι απαντήσεις βγαίνουν σε 20 μέρες, γραπτή απάντηση ελήφθη τον Φεβρουάριο του 2013. Η απάντηση ήρθε, μετά από πολλές προφορικές ενοχλήσεις του παραγωγού προς την υπηρεσία, ο οποίος, τελικά, υποχρεώθηκε να το ζητήσει εγγράφως, κάτι που πρώτη φορά συνέβη στα χρόνια που ελέγχεται από την υπηρεσία.  Η Υπηρεσία αναφέρει ότι έλαβε γνώση του πορίσματος την 1-2-2013, ενώ το πόρισμα είχε βγει, πριν από μήνες και το ήξεραν πολλοί, εκτός από τον παραγωγό και την ΕΟΔΚΕΦ, που ήταν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Για την ενημέρωση των συμπατριωτών μας, κοινοποιούμε το πόρισμα του ελέγχου, το οποίο λέει ότι το μέλι είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ και σύμφωνο με τους όρους του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών. .

Πολύ σύντομα  θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με τα προιόντα που θα φέρουμε, επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας www.eodkef.gr γι αυτά και να κάνετε τις παραγγελίες σας μέσα από την ηλεκτρονική μας φόρμα.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.