Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δανειστική Βιβλιοθήκη από το Γυμνάσιο Σάμης

Το Γυμνάσιο Σάμης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων θα λειτουργήσει για το κοινό δανειστική βιβλιοθήκη κάθε Τετάρτη απόγευμα 18-20 μ.μ. 
Επίσης τις Τετάρτες του Μάρτη και του Απρίλη, την ίδια ώρα, διοργανώνονται σεμινάρια πληροφορικής για ενήλικες. 
Οι δραστηριότητες αυτές, όπως και άλλες επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές που σχεδιάζονται, βασίζονται στην εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά εκπαιδευτικών και κατοίκων της Σάμης.

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους! Μπράβο στη Γυμνασιάρχη, στους καθηγητές, στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Φαίνεται πως δε χάθηκε η ελπίδα σ'αυτόν τον τόπο. Αρκεί να έχει συνέχεια.

    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.