Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δραστηριότητα Υποψηφίων Δημάρχων

Στο "Kefalonia Press" διαβάσαμε ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάρκος Κοτσιλίνης έχει -σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΡ - ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιό του με περισσότερα από 240 ονόματα υποψηφίων. Είδαμε και τα πρώτα 15 ονόματα υποψηφίων του Συνδυασμού του.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Στον "Ανεξάρτητο" διαβάσαμε για την δραστηριότητα του υποψηφίου Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση ο οποίος με περιοδείες σε διάφορα μέρη του νησιού (Κηπούρια, Πεσάδα, Τραυλιάτα) εντείνει την προεκλογική του εκστρατεία.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

3 σχόλια:

  1. Mε απλα μαθηματικά περιμένουμε τους αλλους 225 υποψηφίους για να δούμε αν ο Μαρκος εκανε την υπέρβαση. Μεχρι στιγμης; Πολιτικο Γραφειο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Γνήσιος"; Τί Γνήσιος; Γνήσιος νομαρχιακός σύμβουλος; Γνήσιος Βουλευτής; Γνήσιος Δήμαρχος; ειναι δυνατόν; Μαλλον ...Γνήσιος ...υποψήφιος. Εξελισσόμενος, μεταλλασσόμενος, κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή τελικά ο καθένας λέει και γράφει ο,τι νομίζει, ο,τι εχει ακούσει ή και ό,τι θα ήθελε μη δινετε και μεγαλη σημασια στις αποκλειστικότητες. Περιμένετε να δείτε τους συνδυασμούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.