Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

'Εκθεση Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας - Πρόγραμμα 28-30 Σεπτεμβρίου

ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

EΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ
ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Από 25 Σεπτεμβρίου έως 16 Οκτωβρίου, 9 π.μ.-1 μ.μ. και 6.30-8.30 μ.μ.,

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ από 28-30 Σεπτεμβρίου


  • Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου: Προβολή DVD διάρκειας 58΄: »Η αυτοκρατορία του μαρμάρου». Αναφέρεται στην αναζήτηση μαρμάρου, που ορισμένες φορές ήταν πιο ακριβό και από το χρυσάφι. Από το Φεστιβάλ Αρχαιολογικής ταινίας Μεσογειακού χώρου ΑΓΩΝ, ιταλικής παραγωγής, με ελληνικούς υπότιτλους.
  • Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου: Ομιλία του Ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Στέφανου Παϊπέτη με θέμα «Επιστήμη και τεχνολογία στα Ομηρικά έπη». Θα ακολουθήσει συζήτηση.
  • Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου: Προβολή DVD διάρκειας 29΄: «Ναυπηγική». Αναφέρεται στους τύπους σκαφών που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος στη Μεσόγειο. Από την Ταινιοθήκη Τηλεόρασης της ΕΡΤ. Σκηνοθεσία Μέμη Σπυράτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.