Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ο Μάρκος Κοτσιλίνης υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς

Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του Πα.Σο.Κ για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010 ανακοίνωσε τμήμα της πρότασής της προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι την Κυριακή, όπου έχει ορισθεί η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στην οποία θα αποφασιστεί η στήριξη που παρέχει το ΠΑΣΟΚ, η Επιτροπή θα προχωρήσει και σε άλλη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, η Επιτροπή προτείνει την στήριξη του κ. Μάρκου Κοτσιλίνη ως υποψηφίου Δημάρχου Κεφαλονιάς.

Πηγή: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/a37a38ec-4c04-48a8-8a7b-a052e9bf0177

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση οι υποψηφιότητες για τον Δήμο Κεφαλονιάς (όπως έχουν ανακοινωθεί) έχουν ως εξής:
  • Μάρκος Κοτσιλίνης,
  • Αλέξανδρος Παρίσης,
  • Θεόφιλος Μιχαλάτος,
  • Νίκος Γκισγκίνης,
  • Γαβριήλ Μανωλάτος.

4 σχόλια:

  1. Από το Φιλελεύθερο Ριζοσπάστη που φιλοξενείτε κι εσεις στο Ρουπάκι:

    Παρίσης vs Κοτσιλίνη
    Ξέρετε γιατί θα βγει ...με τα τσαρούχια! ο Παρίσης; μας έλεγε φίλος Αργοστολιώτης. Είναι απλό. Σκεφθείτε ότι ένας Κεφαλονίτης έχει ανάγκη από κάποια προσωπική εξυπηρέτηση και έχει δύο επιλογές ή να πάει στο γραφείο του Παρίση ή να πάει στο γραφείο του Κοτσιλίνη. Υπάρχει περίπτωση να διαλέξει το γραφείο του Κοτσιλίνη; Καμία! Ε, ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! μας τόνισε.

    Δύο σχόλια μόνο.

    1. Παράξενο δεν είναι να προβλέπει ενας Αργοστολιώτης Δήμαρχο με ....τσαρούχια;

    2. Δήμαρχο για προσωπικές εξυπηρετήσεις έτσι; στο 2011 έτσι; κάπως έτσι σκέφτονταν και οι Ριζοσπάστες έ; άξιοι των επιλογών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η πείνα είναι κακός σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα ανώνυμε 5.53 πεινασμένε η έκφραση αυτής της λογικής των εξυπηρετήσεων προσβάλει άμεσα τον οποιονδήποτε υποψήφιο.
    Δεύτερο έτσι δικαιολογείς την κάθε πόρνη ή πόρνο που κάνει πιάτσα τα βράδια.
    Έπειτα υποδηλώνει άτομο ασύστολο, μαθημένο να φιλάει κατουρημένες ποδιές. Άρα καλά κάνανε και οι προδότες παλαιότερα, πεινάγανε οι μαγκούφηδες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O λαός είναι ένας βασιλιάς,βασιλεύει αλλά δεν κυβερνάει.Εχει,όπως οι θεοί του Ολύμπου,την τσίκνα από τις εκατόμβες των θυσιών.Οι ιερείς νέμονται τα σφάγια. Κλεμανσώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.