Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κερασίας Τουλιάτου - Έκθεση Ζωγραφικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                       

Η εικαστικός Κερασία Τουλιάτου  εκθέτει έργα ζωγραφικής και κατασκευές στην K-ART GALLERΥ  στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς. Μαθήτρια σπουδαίων δασκάλων  η καλλιτέχνης ασχολείται με πολλές μορφές  εικαστικών τεχνών  με έμφαση στην ζωγραφική και την αγιογραφία. 

Πραγματοποίησε δέκα ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος , του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών  Κεντρικής Ελλάδος  και διδάσκει σε εικαστικά εργαστήρια.΄

Εργα της έχουν δημοσιευθεί σε καταλόγους, ημερολόγια, λευκώματα , εφημερίδες και περιοδικά ενώ κριτικές και αναφορές  της δουλειάς της έγιναν από ιστορικούς και κριτικούς τέχνης. Το 2009 δημιούργησε τον χώρο τέχνης K-ART GALLERY στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς, τόπο καταγωγής της, όπου εκθέτει τα έργα της κάθε καλοκαίρι.

K-ΑRT GALLERY Φισκάρδο  Κεφαλονιά

Διάρκεια έκθεσης  από  29 Ιουλίου έως 29 Αυγούστου
Ώρες λειτουργίας  19.00-23.00
www.kerassiatouliatou.gr   tel.6949988946       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.