Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

H Εγκάρσια Πτήση του Κώστα Ευαγγελάτου

η Απόπειρα
διαβάζει ελληνική ποίηση

Κώστας Ευαγγελάτος

Εγκάρσια πτήση
ποιήματα

ISBN 978 960 537 138 8,
σσ. 61, σχήμα 13 x 20,5 εκ.,
έκδοση χαρτόδετη,
10,00 ¤ + ΦΠΑ
Απόπειρα, 2011

Στη νέα ποιητική συλλογή του ζωγράφου, περφόρμερ, και θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου περιλαμβάνονται ποιήματα τα οποία έγραψε ή ολοκλήρωσε μετά το 2006 όταν κυκλοφόρησε η συλλογή του Η ελεγεία των Εκβατάνων, Απόπειρα 2006.

Κύριος άξονας του αισθητικού, ποιητικού του λόγου παραμένει η ιδεολογική, ερωτική, κοινωνική και προσωπική διερεύνηση του ψυχικού κόσμου και υπαρκτών εμπειρικών καταστάσεων με ποικίλες ερμηνευτικές προετάσεις.Η Εγκάρσια πτήση είναι μιά ρυθμική σύνοψη της ωριμότητας του ποιητή και συγκινεί ιδιαίτερα με την χαρακτηριστική "εικαστική" εκφραστική γραφή του.

Η έκδοση κοσμείται με σχέδια Κώστα Ευαγγελάτου.Φωτογραφία εξωφύλλου του Α.Ε.Καρμίρη.

Κεντρική διάθεση: ΑΠΟΠΕΙΡΑ, Ναυαρίνου 18-20, Αθήνα
τηλ: 2103640817


 













http://apopeirates.blogspot.com

www.cevangelatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.