Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Σ.Ματαράγκας: Τίποτε δεν διδάχθηκαν στο ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς

Μετά την περιβόητη ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ , που επικράτησε πνεύμα παροξισμού και
κυνηγών κεφαλών επί δικαίων και αδίκων, θα περίμενε κανείς ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και αφού τα πνεύματα ηρεμήσουν θα ξεκινούσε κάποιος διάλογος επί τέλους ,επί πολιτικών θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία με τα καυτά της προβλήματα.

Αντί γι΄αυτό παρακολουθήσαμε και πάλι προσωπικές αντιδικίες μεταξύ πρώην και νυν στελεχών επί των θεμάτων που τους αφορούν και περί των καρεκλών τους.

Όχι δεν είναι έτσι απαντάει ο ένας, εγώ τα είπα αλλιώς ο άλλος.Σε αυτό το ύφος και με αυτήν την ποιότητα παρακολουθούμε διάλογο "υψηλής" ποιότητας.

Αυτό μας δείχνει την βαθιά κρίση που περνάει αυτός ο χώρος, κρίση πολιτικού προσδιορισμού πλέον, γιατί μετά την υπογραφή του μνημονίου ο ρόλος είναι του απλού διεκπεραιωτή μακριά από τις σοσιαλιστικές καταβολές του, αποξένωσης από την κοινωνία και τα προβλήματά της, κρίση ποιότητας στελεχών, ένα ξεκατίνιασμα χωρίς τέλος.

Εν τω μεταξύ οξύνονται κάθε μέρα τα προβλήματα της επιβίωσης, της ακρίβειας της ανεργίας και μπαίνουμε σε ένα τούνελ μακρινό και σκοτεινό χωρίς τέλος που μας οδηγεί σε έναν παρατεταμένο οικονομικό θάνατο και εξαθλίωση.

Είναι η ώρα η πραγματική βάση του ΠΑΣΟΚ να αντιληφθεί ότι τα υπάρχοντα στελέχη του περί άλλων τυρβάζουν, να τους γυρίσει την πλάτη και να ξαναπιάσει το νήμα από την αρχή γιατί κανένας από αυτούς δεν θα είναι στο πλευρό της.

Έρχονται μέρες δύσκολες για τα λαϊκά στρώματα που πληρώνουν τον όψιμο πλουτισμό μιας παρασιτικής ομάδας που βούλιαξε τον τόπο και κατάστρεψε την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.