Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Βιβλιοπωλείο Κύβος - Ευχές

Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και καλή δύναμη.Βιργινία, Γιάννης, Παναγής, Σταύρος
Βιβλιοπωλείο Κύβος

2 σχόλια:

 1. Kαι τις δικιές μου ευχές σε ένα πολύ καλό βιβλιοπωλείο, στους διαχειριστές του Blog και σε όλους που καμιά φορά ξεχνάνε την τεμπελιά τους και χτυπάνε κανένα πλήκτρο εδώ μέσα.

  Υ.Γ.

  Κατά διασταυρωμένες πληροφορίες πίσω από αυτόν με τα μούσια κρύβεται ο Κοντραστάρος! Δεν αντέχει μακριά μας και είπε να κάνει μια περασιά ινκόγκνιτο!

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
  Δεν χαμπαριάζουμε εμείς ορέ, είμαστε ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. kalhmera Panagakh xronia polla kai me ygeia na erthei o neos xronos .
  wraiotata kai prosegmena ta sxolia

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.