Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

"Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά": Δελτίο Τύπου


Αργοστόλι 3/12/2010

Σχετικά με τις απόψεις του κ. Φόρτε για το εκλογικό αποτέλεσμα των προσφάτων εκλογών, σε ό, τι με αφορά, ανακοινώνονται τα εξής:

  • Με τον Μάκη Φόρτε έχουμε κοινή πολύχρονη πορεία η οποία είναι γνωστή στην τοπική μας κοινωνία.
  • Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά δημοσιοποίησα το περιεχόμενο προσωπικής επικοινωνίας, η οποία όντως έγινε. Ωστόσο, ορισμένα από τα σημεία της, δεν αποδόθηκαν επακριβώς. Μεταξύ των δύο Κυριακών υπήρχαν συζητήσεις για το θέμα αυτό, εξάλλου, ο λόγος που αναφέρθηκα στη συζήτηση αυτή, ήταν γιατί τη θεωρώ μια από τις αιτίες της ήττας του ψηφοδελτίου μας.

Η αποτίμηση των αποτελεσμάτων έγινε τόσο με τον συνδυασμό μας όσο και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. που μας στηρίζει.

Θεωρώ ότι ο κύκλος αυτός έχει κλείσει και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να κοιτάξουμε το αύριο με αισιοδοξία. Ιδιαίτερη προτεραιότητά μας είναι η στήριξη του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και η ουσιαστική άσκηση του θεσμικού μας ρόλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Κοτσιλίνης Μάρκος

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ Η ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΑΡΚΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΛΑΣΣΗΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΦΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!! ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθουμε αυτες τις μερες ... με κατανυξη ... τις "ιερες ακολουθιες" μπουρδολογικων εξηγησεων, περι των ατυχων, ευτυχως, εκλογικων αποτελεσματων, του συνδιασμου, που τελος παντων υποστηριζετο απο το ... θου κυριε ... δεν μου βγαινει βρ' αδερφια ... ΜΠΑΤΣΟΚ; ... α, μου βγαινει! Σιγουρα θα 'ταν ενδιαφερον, να μας γνωστοποιησουν και οι υπολοιποι δυσκοιλιοι, κατ'αρχας οι εκλεγμενοι-κερδιζμενοι(που κοιμουνται υπνον βαθυν, αν ετσι νομιζουν) και τελος "οι ξεχασμενοι" και καταϊδρωμενοι, κατα ποσο ταλαιπωρουνται απο τον μαρτυρικα επιμονο κνησμο που λαμβανει χωραν σε επιμαχο σημειο του σωματος-τους, το γνωστο σε ολους σημειο "ΓΚΡΟΒΕΡ", που τους δημιουργησε η επιδημια της τρανταχτης Α Π Ο Χ Η Σ .
    α) Ως συνανθρωπος, παρακολουθω με συμπονια το δραμα-σας συμπολιτες-μου και με αισθημα αλληλοβοηθειας , π ρ ο τ ε ι ν ω , να σκεφτητε καλα το νοημα του σοφου αρβανιτικου λογου : οποιος ουρει στη θαλασσα το βρισκει στο αλατι ......
    β) ως τσόλια των εκλογικων αποτελεσματων που ειστε, καλα θα κανετε να χαμηλωσετε τους τονους-σας, γιατι η πολιτικη μασχαληλα-σας εχει ταλαιπωρησει χρονια τωρα τη μυτη-μας και δεν ανεχομαστε αλλο τη βρωμα-της .....
    και γ) α ν ο ι ξ τ ε , οχι γ ο υ ρ λ ω σ τ ε, ... α ν ο ι ξ τ ε τα ματια-σας αυτοειδωλα, γιατι εχετε εγκλωβιστει στην αυτοθεωση-σας που ειναι η πιο αδιεξοδη ερημια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.