Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δημιουργία Ιστοσελίδας ΟΕΕΔΔΕΚΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αργοστόλι, 17.11.2009

Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων - Διαμερισμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, «Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι.», Αντώνη Τρίτση 64, Αργοστόλι,Τ.Κ. 28100.

Στη προσπάθεια υποστήριξης του κλάδου εν μέσω οικονομικής κρίσης η Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι. δημιουργεί το δικό της site.

Αρωγός στη προσπάθεια αυτή είναι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ του Διονύση Κόμη, σε ανταπόδοση της δικής μας συνεργασίας για τη δημιουργία του site του ΕΒΕΚΙ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη, των συλλόγων μελών της « Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι.» που έχουν εκδώσει τιμοκαταλόγους 2009 και έχουν άδειες λειτουργίας του ΕΟΤ σε ισχύ. Έγινε ταχυδρομική ή με e-mail αποστολή του εντύπου στους προέδρους των κατά τόπους συλλόγων.

Προθεσμία επιστροφής των συμπληρωμένων εντύπων 10.12.2009.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για την Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι.

Υπεύθυνη προγράμματος
Σ. Γιακουμάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.