Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

16η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Λάβαμε από το Δήμο Σάμης και δημοσιεύουμε την ατζέντα της 15ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009 στις 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Σάμης.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα:

  1. Τροποποίηση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2009 (Οικονομική Υπηρεσία),
  2. Ανάθεση Ερευνητικού Προγράμματος "Διερεύνηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων Σάμης Κεφαλληνίας" (Δήμαρχος),
  3. Επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Δημοτικού Σχολείου Σάμης (Οικονομική Υπηρεσία),
  4. Επιχορήγηση Α.Ο. Σάμης (τμήματα Μπάσκετ – Βόλεϊ) (Οικονομική Υπηρεσία),
  5. Επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Νηπιαγωγείου Σάμης (Οικονομική Υπηρεσία),
  6. Επιχορήγηση Συλλόγου Φίλων Πυργίου "Ο Αίνος" Οικονομική Υπηρεσία),
  7. Έγκριση (γνωμοδότηση) Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου –
    Δραστηριότητας "Επέκταση υφισταμένου λατομείου αδρανών υλικών – σπαστηροστιβείου" στο Δ.Δ. Πυργίου, ιδιοκτησίας "Χ. ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ Α.Ε." (Τεχνική Υπηρεσία),
  8. Εκλογή Μέλους Επιτροπής "Παραλαβής Μικρών Έργων & Έργων Συντήρησης μέχρι ποσού 6.900ευρώ (με ΦΠΑ)" (Πρόεδρος Δημ. Σ/λίου),
  9. Εκλογή Μέλους Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου – Λυκείου (Πρόεδρος Δημ. Σ/λίου),
  10. Εκλογή Μέλους Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Σάμης (Πρόεδρος Δημ. Σ/λίου) .

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Σ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανάληψη καθηκόντων του Βασίλη ήταν τυπική. Ουσιαστικά αυτός έπαιρνε αποφάσεις σε όλη τη διάρκεια της περιόδου που πέρασε. ΑΠό το κατάστημά του πάρέλαυναν όχι μόνο η συμπολίτευση αλλα και σύσσωμη η αντιπολιτευση, και τους καθοδηγούσε με τον ήπιο και προσιτό του τρόπο στις εξελίξεις. Για τη τυπική λοιπόν ανάληψη και μόνο ένα ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.