Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Προσπάθεια εξαπάτησης τουριστικών επιχειρηματιών

Από αναγνώστη μας, μας επισημάνθηκε, μια προσπάθεια εξαπάτησης τουριστικών επιχειρηματιών του νομού μας. Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΕΙΓΟΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ – ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.
Αντώνη Τρίτση 64, Αργοστόλι Τ.Κ. 28100
ΤΗΛ/FAX: 26710- 29109
Email: oeeddki@otenet.gr

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 3 Αυγούστου 2009

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΥΟ ΝΕΟΙ (ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ)ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΟΛ, ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 120€, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!

Άρθρο Αναγνώστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.