Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Παγκάκι στην Παραλία

Φωτογραφίες αναγνώστη μας, με μάλλον σατυρική διάθεση. Τον ευχαριστούμε.



4 σχόλια:

  1. Τι σατυρική διάθεση αγαπητό Ρουπάκι, παγκάκι "πιθωτό" στην παραλία; με τα νάυλα;;; μας κοροϊδεύουν; ούτε δυο παλιόβιδες; να κάτσει κανείς να πέσει να τσακιστεί;;; Ντροπή κύριοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συν-ανώνυμε, τα νάυλα χρειάζονται για να μην χαλάνε τα παγκάκια όταν τα πηγαινοφέρνουν στην παραλία ανάλογα με τα γούστα του "επαγγελματία" που τα θέλει ή δεν τα θέλει μπροστά στη τέντα του. οπότε γιατί να τα βιδώσουν; αφού μπορεί να τα μετακινήσουν πάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΜΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΑΝΑΙ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΗ Η ΚΑΤΑΛΙΛΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΤΑ ΒΙΔΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Η ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ανώνυμε, το ότι ασχολούμαστε με τα παγκάκια δε σημαίνει ότι δεν ασχολούμαστε και με τα σοβαρά. Εχεις δίκιο όμως ότι μπροστά στα μεγάλα προβλήματα το που θα τοποθετηθεί ένα παγκάκι είναι λιγότερο σημαντικό. Γίνεται όμως πιο σημαντικό όταν πηγαινοφέρνεται. Κάτι τέτοιο ακούστηκε και αυτό επισημαίνεται. Ότι δηλαδή τα παγκάκια μετακινούνται γιατί καποιοι επαγγελματίες τις παραλίας δεν τα θέλουν μπροστά στην τέντα τους. άσε που ακούστηκε το ίδιο και για τα ....κότερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.