Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΝΟΑ - Ευχαριστίες στον Πέτρο Αλιβιζάτο


Αργοστόλι 07/12/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου ευχαριστεί ολόθερμα τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Αλιβιζάτο Πέτρο , ο οποίος για άλλη μια φορά ενδιαφέρθηκε για την πρόοδο του τόπου μας, για το Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου.

Συγκεκριμένα, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Κεφαλλονιάς, το Σάββατο 03/12/2011 στο Δημοτικό Θέατρο ΚΕΦΑΛΟΣ , αναφέρθηκε σε δραστηριότητες που αφορούν έργα στην Κεφαλονιά για τα οποία έδειξε πρωτοβουλία, αλλά αναφέρθηκε και στο μεγάλο έργο του Ομίλου μας που παρουσιάζει στην Α1 Εθνική Κατηγορία, το οποίο αποτελεί τουριστική προβολή του τόπου μας αλλά και μια φορφή εναλλακτικού τουρισμού και αποφάσισαν από κοινού , κατόπιν προτάσεως του Υφυπουργού μας που αποδέχθει και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνος Π., την ενίχυση του Ομίλου μας και του Ν.Ο.Χανίων , ως δύο σύλλογοι επαρχίας οι οποίοι αγωνίστηκαν και ανέβηκαν στην Α1 Εθνική κατηγορία με χρηματικό ποσό δεσμευμένο για έργα υποδομής.

Με την ευκαιρία του παρόντος , κάνουμε γνωστό στους φίλους μας ότι, το τελευταίο παιχνίδι της Α' φάσης του Πρωταθλήματος αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στην έναρξη της Β΄Φάσης , δηλαδή στις 02 Φεβρουαρίου 2012, στο Κολυμβητήριο Αλίμου στις 20:00μ.μ. μεταξύ των ομάδων Ν.Ο.Καλαμακίου – Ν.Ο.Αργοστολίου. Επίσης, αναβλήθηκαν και οι αγώνεςτης διοργάνωσης του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η αναβολή έγινε λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής μας . Η ομάδα μας προετοιμάζεται με φιλικά παιχνίδια καθ' όλη τη χρονική διάρκεια.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, όλους τους φιλάθλους μας, τους αθλητές μας και τον προπονητή για την αγάπη και συμπαράσταση στην προσπάθεια τόσο της Επιτροπής Υδατοσφαίρισης όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου για την εδραίωση της ομάδας μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία και στην πρόοδό της.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.