Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δελτίο Τύπου Πρωτοβουλίας Πολιτών Κεφαλονιάς - Ιθάκης

Τρόποι αντίδρασης στην πληρωμή του χαρατσιού της ΔΕΗ. Νέα από την συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας στο Εμπορικό Επιμελητήριο

Δελτίο Τύπου
15/12/2011

Στην χθεσινή συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών φάνηκε έντονα για μια άλλη φορά η συνεχώς διογκούμενη αγανάκτηση των πολιτών απέναντι στο αντιλαϊκό μέτρο της πληρωμής του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ, καθώς συζητήθηκαν και οι τρόποι αντίδρασης .

Στις ομιλίες τους τόσο οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας , όσο και οι πολίτες που πήραν τον λόγο, εκδήλωσαν την έντονη αγανάκτησή τους γιατί συνεχίζεται η πολιτική να πέφτουν τα βάρη στα λαϊκά στρώματα όταν συνεχίζεται προκλητικά η φοροδιαφυγή των μεγάλων φοροφυγάδων και μένουν στο απυρόβλητο οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος .

Η μεγάλη αντίδραση κατά του άδικου μέτρου που ξεσηκώνει τους ανθρώπους της εργασίας , έμπορους , επαγγελματίες, άνεργους , συνταξιούχους, νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα , μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη δύναμη τον αγώνα για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της τρόικας, και της κυβέρνησης του τραπεζίτη Παπαδήμου που υποστηρίζεται από τα τρία κόμματα του κατεστημένου.

Μας δίνει δύναμη η μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας , να πυκνώσουν τις γραμμές όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, όπως φάνηκε στην χθεσινή συγκέντρωσή μας.

Συμπολίτες, ο αγώνας τώρα ξεκινάει. Οργανωθείτε μαζί μας να τους ανατρέψουμε τα σχέδια διότι αυτοί δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν πουθενά.

ΥΓ Οι πολίτες που δεν επιθυμούν για οποιονδήποτε λόγο να πληρώσουν το χαράτσι και αναζητούν τρόπους και συμπαράσταση μπορούν να έλθουν σε επαφή μαζί μας στα τηλέφωνα .

Γαλιατσάτος Θόδωρος περιφ. σύμβουλος τηλ. 6944141449
Ματαράγκας Στέλιος τηλ. 6971896948
Μιχαλάκος Κώστας τηλ. 26710-26566

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.