Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Το νέο τεύχος του Περιοδικού Παιδιόθεν

Αγαπητοί Φίλοι

Σας αποστέλλουμε το νέο περιοδικό «Παιδιόθεν», που εκδίδει ο σύλλογος Σαμικών. Τα θέματα που κυριαρχούν είναι η συνέντευξη του Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Μοσχόπουλο, τα αφιερώματα στο διευρυμένο δήμο Κεφαλονιάς αλλά και στα Εόρτεια και ένας απολογισμός από τον πρόεδρο της ΚΕΤΑΠ κ. Στανίτσα. Σας υπενθυμίζουμε ότι το περιοδικό θα διανεμηθεί δίχως οικονομική επιβάρυνση σε περισσότερα από 5.000 αντίτυπα στην Κεφαλονιά και στην Αθήνα. Όποιος θέλει να του αποσταλεί ταχυδρομικώς το περιοδικό μπορεί να το δηλώσει στο e-mail του συλλόγου μας (info.samikos@gmail.com) ή στο τηλέφωνο (210.5236492).

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Άγγελος Αρτελάρης
Πρόεδρος του Συλλόγου Σαμικών


Αναλυτικά τα θέματα που φιλοξενούνται στο περιοδικό μας είναι: 
  1. Ειδήσεις από το δήμο Σάμης αλλά και άλλους συλλόγους.
  2. Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις της Σάμης και οι αθλητικές.
  3. Αφιέρωμα σ' αυτούς που συμμετέχουν ενεργά στα Εόρτεια – Συνέντευξη του Προέδρου της ΚΕΤΑΠ κ. Μάκη Στανίτσα – Όλο το πρόγραμμα των Εορτίων  Σάμης.
  4. Οι ανακατάταξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η επόμενη μέρα για την Κεφαλονιά και τη Σάμη.
  5. Παρεχώρησαν συνεντεύξεις στο περιοδικό μας ο βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Μοσχόπουλος, ο πρώην βουλευτής κ. Παρίσης, ο πρώην δήμαρχος Αργοστολίου κ. Φόρτες, ο ζωγράφος και δάσκαλος κ. Βαλλάτος και ο πρόεδρος της «κεφαλλονίτικης» Πολυκλινικής Αθηνών κ. Αμούργης. 
  6. Συνεντεύξεις παραχωρούν και ο καλύτερος Έλληνας κωμικός Γιάννης Μπέζος, που λατρεύει την Κεφαλονιά, όπως και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος επισκέφθηκε πριν από λίγες εβδομάδες την Κεφαλονιά για το τουρνουά που διεξήχθη. 
  7. Φωτογραφικό υλικό από την τιμητική εκδήλωση του συλλόγου μας, που έσβησε τα 33του κεράκια.   
  8. Η λιτάνευση των Ιερών λειψάνων των Αγίων Φανέντων.
Ρουπάκι: Ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον πρόεδρο του Συλλόγου Σαμικών για την διαρκή ενημέρωση που μας παρέχει σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου και τον συγχαίρουμε για τις συνέχιση της εκδοτικής προσπάθειας του "Παιδιόθεν". Μπορείτε να κατεβάσετε το τελευταίο τεύχος  του περιοδικού από τον σύνδεσμο στο δεξί μέρος του ιστολογίου μας.

2 σχόλια:

  1. Ένδιαφέρουσες οι συνεντεύξεις. Και αυτή της ΚΕΤΑΠ. Μου φαίνεται ή όλες οι δραστηριότητες πολιτισμού (Θεατρικό, φιλαρμονική,κλπ) άρχισαν από την προηγουμενη δημοτική αρχή; τιποτε νέο πατριώτες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό μόνο; για τα χρεη της ΚΕΤΑΠ και τις ...δημοτικες επιδοτήσεις τί εχετε να μας πείτε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.