Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Επισημάνσεις (2)

Στις 28/8/09 έγραψα ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε (αναρτήθηκε πρέπει να πω), με τον τίτλο "επισημάνσεις..", με κάποιες επισημάνσεις πράγματι, υπ' 'οψιν των κκ δημάρχου και του δημ. συμβουλίου του Δήμου Σάμης.
Τώρα αναρωτιέμαι γιατί άραγε έκανα τον κόπο!...

Δε θέλω μ' αυτό να πω, πως είχα οπωσδήποτε την απαίτηση να πραγματοποιηθούν τα αιτήματα/επισημάνσεις μου, (που ζούμε? Ασε που μπορεί να μην είχα σε όλα δίκιο, η να μου διέφυγαν κάποιες παράμετροι΄).....

ΟΜΩΣ.... ( και ανεξάρτητα από το ότι πολλοί συμφωνούν μαζί μου σ' αυτά, και γράφτηκαν και αρκετά σχόλια), θα ήταν άραγε υπερβολικό να περιμένει κανείς, (κι αφού ΤΙΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ από τις προαναφερόμενες επισημάνσεις δεν φαίνεται να έτυχε της προσοχής(?), η της αποδοχής των εις όσων απευθύνονταν)........
Θα ήταν λοιπόν υπερβολικό να περιμένει κανείς, (ΟΙ ΔΗΜΌΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ), μια απάντηση, για τους λόγους για τους οποίους αυτές οι επισημάνσεις ήταν ανεδαφικές η ανεφάρμοστες να πραγματοποιηθούν? (ΠΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ!....)
Θα ήταν δηλαδή υπερβολικό, να ζητήσει ένας πολίτης, την προσοχή τους, κι ακόμη-ακόμη το σεβασμό τους?

Πολύ καλά λοιπόν κύριοι, οι πολίτες του Δήμου δεν φαίνεται ν' αξίζουν της προσοχής σας, αν και αυτοί, (και προς την υπηρεσία τους), είναι εκείνοι που σας ανέδειξαν....
Θα προσπαθήσω πιο πολύ να αντιληφθώ πια είναι τα θέματα που κατά προτεραιότητα αξίζουν της προσοχής σας, ωστε να μην καταντήσω αιθεροβάμων, πιστεύοντας πως μπορεί να σας απασχολούν καθημερινά θέματα του Δημότη.....

Ευχαριστώ,
Ενας Σαμικός πολίτης.

Άρθρο Αναγνώστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.