Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Eντυπωσίασε η Σάμη στην Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

Από τον "Ανεξάρτητο":

Άνοιξε της Πύλες της η 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Αργοστολιου με την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου ΚΡΑΝΗ στην κεντρική πλατεία του Αργοστολιου με μεγάλη συμμετοχή εκθετών και πλήθος κόσμου. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το περίπτερο της ΔΕΤΑΠ Σάμης.

Για το θέμα μίλησε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σάκη Βούτο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης Π. Δρακουλογκωνας, ο οποίος τόνισε τα εξής: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Αργοστολίου που μας κάλεσε. Μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου μας, στο χορευτικό μας, στις γυναίκες του συλλόγου που ετοίμασαν όλα αυτά τα παραδοσιακά προιόντα μέσα σε ελάχιστες μέρες. Όσοι είναι εδώ και τα βλέπουνε, πραγματικά θαυμάζουνε το περίπτερό μας. Θα έχουμε και παράσταση του χορευτικού μας, το οποίο δεν είναι τυχαίο, είναι το χορευτικό που εκπροσώπησε την Ελλάδα στις κεντρικές εκδηλώσεις για τα 50στα γενέθλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2007. Από κει και πέρα ο Δήμος μας πάντα πρωτοπόρος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζει με τα Εόρτιά μας. Σας καλούμε όλους το Σάββατο να έρθετε στην Σάμη για την μεγάλη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και των Going Through. Είναι μία ευκαιρία για όλους τους επισκέπτες του νησιού να έρθουν από το πρωί στη Σάμη, να πάνε στις παραλίες μας, να κάνουν το ντουζ τους στους δημόσιους λουτήρες, να σερβιριστούν στα μαγαζιά μας, να επισκεφθούν τα σπήλαια και το βράδυ να διασκεδάσουν στη συναυλία και μετά είτε να συνεχίσουν στα μπαρ της πόλης είτε να χαλαρώσουν. Σας περιμένουμε όλους και ντόπιους και ξένους. Και πάλι ευχαριστούμε για την φιλοξενία του Δήμου Αργοστολίου."

Πηγή: http://www.anexartitos.gr/article.asp?Aid=6629

roupaki: Μπράβο σε όλους, φορείς και ιδιώτες! Πάντα τέτοια! Στείλτε μας φωτογραφίες! Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, δυστυχώς δε μπορούμε να είμαστε ...παντού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.