Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Πέμπτη, 30 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, το Δημοτικό Συμβούλιο, με μοναδικό θέμα τη λήψη σύννομης απόφασης σχετικά με τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου στην Νομαρχιακή Επιτροπή Εκποίησης μη απομακρυθέντων ζώων.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται ύστερα από την επεισοδιακή διακοπή της συνεδρίασης της Τρίτης 28 Ιουλίου, λόγω της ισοψηφίας στην πρόταση του Δημάρχου και την διαφορετική ερμηνεία της δυνατότητας ψήφου του Προέδρου του Τ.Σ. Πουλάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.