Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Λάβαμε από τον Δήμο Σάμης το ακόλουθο κείμενο σχετικά με την Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και το δημοσιεύουμε αυτούσιο (μικρές διορθώσεις μόνο, για διευκόλυνση):

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
EKTAKTH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Σας προσκαλούμε στην 6η Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 25η μηνός Μαΐου έτους 2009 ημέρα Δευτέρα ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Σάμης σύμφωνα με το άρθρο 95 του Ν. 3463/06 (ΔΚΚ) ΦΕΚ Α΄114/06 για την συζήτηση του κάτωθι θέματος ημερήσιας διάταξης:

Πρόσληψη Εποχικού Προσωπικού (με δίμηνη σύμβαση) για λειτουργία του λιμνοσπηλαίου "Μελισσάνη" και του σπηλαίου "Δρογκαράτη".

Σάμη 22 Μαΐου 2009
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

8 σχόλια:

  1. ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟΣ23 Μαΐ 2009, 2:26:00 π.μ.

    Άκρα στη Σάμη πομπή!
    Σάμη η Σούλι;
    5 έτοι καμπόσοι χειρομυλίζανε!
    Ένα κόρπο μορτάλε που ήταν και κόρπο ντι γκράτσια. Ένα κόρπο ντι μαέστρο που ούλοι μας κάναμε για χρονάκια κόρπο ντι φάβα! Εβαρέσαμε φαλιμέντο και κόμπι κόμπι βουλιάξαμε στον πάτο σούμπιτοι! Να γουδέρει κι η αφεντιά μου δυο λόγατα για τη λούμπα που έπεσαι ένα νησί κι έγινε
    γης Μαριάμ...
    ΣΕΙΣΜΟΣ 13.000,000 ΡΊΧΤΕΡΙΑ :
    Μια βολά στο Γιαλό ήρτε ένα ατσιγκανόπουλο όπως πλέουρο όπου είχε ταμπούνιασμα η πέτσα του από τη λόρδα. Έφαε το λοιπό και ετουμπάνιασε με ψωμί σταρένιο, κι αμά δεν είχε βασταμό, απά στη μεγαλομανία του ήθελε να πιεί τον άμπακο. Ένα νησί όπως τα λιγγόνια του εσερβίρανε κουλούμια τα ινπόρτα, πλεξούδες τα ιμπέγια...και οι χριστιανοί του βράζανε μούσκλα,ρουφιανιές και τσίλιες! Ότανες το λοιπό οι κολυμπάδες ολιγοστέψανε οι χριστιανοί εβάλανε Κολέτο, Γιακαλί...τσου πιακε ένα ονειροπλάκωμα αμόντε να ρουφήξουνε εύκολο τσέκι και επατήσανε απά στον αρρωστόνε, χαρίζοντας με αμοραλιτά Λ Ε Υ Κ Ε Σ...νύχτες. Λογάτε να σας πω αλησμόνησα ότι αρκετοί από το σορό είχανε αβέρτα βολές τη φέτα τσου στο λάκο με το λάδι... Ντροπές πρέπει ούλοι να κοκκινίσουμε! Ένα χωριό σούμπιτο στα χρέγια, ορές τι σιάξαμε στα παιδιά μας; Τι κόσμάκης αγ. Φανέντες μου είναι εφκιός; Εγιομίσαμε επιχειρηματίες τσι φάπας! Με τούτα τα κουρέντα τη ζωή θα κάμουμε... Που είναι η Κιοφαλλονίτικη καπατσοσύνη και ομορφάδα μας; κρίμας τη γενιά.Γίναμε ούλοι απόπατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που 'σαι ρε Κοντραστάρο με τα ωραία σου, μας έλειψες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αψογος..βαράς στην καρδιά ορε Κοντραστάρο...με πέντε οργιές τα είπες ούλα ορέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εύγε κοντραστάρο..με τα ωραία σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι Κοντραστάρε!αυτό που κρατάμε είναι απόκοσμοι και οι υπόκοσμοι που γίνονται καθεστώς νοοτροπία,λογική...εικόνα σου είμαι κόσμε και σου μοιάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναί κονραστάρε αυτό που κρατάμε είναι ότι υπόκοσμοι και απόκοσμοι γίνονται καθεστώς νοοτροποία λογική. εικόνα σου είμαι κόσμε και σου
    μοιάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΟΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ω που να μπούνε όλοι οι διαόλοι μέσα μου ωρέ, Τι κόρπο ντι μορτάλε πενταετές ακούω, Αγίους που τσου ζητάνε και άλλοι, τι απλήρωτους υπαλλήλους, τι μαϊμού συμβάσεις. Ωρέ Σαμικοί μπας και μας τη βάρεσε και σηκώσαμε και παντιέρα ‘LIBERIA’ και δεν το πήρα χαμπάρι το μόμολο; Ωρέ έγινα Λιβεριάνος και δεν το αντάλαβα; Ωρέ δεν μετράει και η ταυτότητα, γράφει Σαμικός. Ω ρε μπελάδες…. Πέστε μου ωρές πώς είναι όνειρο να αναθαρρήσω, πέστε μου, πέστε μου, σας ξορκίζω ΑΦΕΝΤΕΣ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.