Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 21η ΜΑΙΟΥ

Λάβαμε από το Δήμο Σάμης και δημοσιεύουμε αυτούσιο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΗΣ

21η Μαΐου 1864 – 21η Μαΐου 2009

145η ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Τιμάμε την Ένωση της Επτανήσου

Τιμάμε τον Ηλία Ζερβό – Ιακωβάτο


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που διοργανώνουμε στα Ζερβάτα την Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 ώρα 19:00.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
  • Δέηση & Κατάθεση Στεφάνου. Απόδοση τιμών από τη Φιλαρμονική Δήμου Σάμης
  • Χαιρετισμοί-Ομιλίες στην πλατεία Ζερβάτων.
  • Τραγούδια με συνοδεία πιάνου από τους Γαλιατσάτο Γεράσιμο και Βαγγελάτο Γρηγόριο.

Ο Δήμαρχος

Ξενάκης-Βαλέττας Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.