Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κοινή Συνεδρίαση Δημοτικών Συμβουλίων Σάμης, Πυλάρου, και Ερίσου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Σάμη 4 Μαΐου 2010
ΔΗΜΟΙ ΣΑΜΗΣ - ΠΥΛΑΡΟΥ - ΕΡΙΣΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΣΑΜΗΣ, ΠΥΛΑΡΟΥ, ΕΡΙΣΟΥ

Σας προσκαλούμε στην κοινή Συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων την 7η μηνός Μαΐου έτους 2010 ημέρα Παρασκευή ώρα 20:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Γυμνασίου Σάμης για την συζήτηση του κάτωθι θέματος:

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

Σάμη 4 Μαΐου 2010

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

ΣΑΜΗΣ : Π. ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ
ΠΥΛΑΡΟΥ: Κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
ΕΡΙΣΟΥ : Γ. ΠΟΔΑΡΑΣ

Ρουπάκι: Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνεδρίαση. Η συμμετοχή των πολιτών πρέπει να είναι μεγάλη. Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε τις κατ'αρχήν θέσεις των συνδυασμών των δήμων, κάποια κύρια αιτήματα για αλλαγές στο προσχέδιο - αν υπάρχουν - και, αν θα υπάρχει η δυνατότητα διαλόγου με τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.