Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Καλλικράτη.

Έγινε χτες, Πέμπτη, έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για να αποφασιστεί τί θα προτείνει ο Δήμος Σάμης στους Δήμους Πυλάρου και Ερύσου σχετικά με τις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν στην κοινή συνεδρίαση στις 4 Μαΐου.

  • Η πρόταση του Δήμου Σάμης περιλαμβάνει:
  • Κλείσιμο όλων των υπηρεσιών του Δήμου,
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στην Νομαρχία στις 21 Μαΐου, στην επίσημη δεξίωση για την Ένωση των Επτανήσων,
  • Ανάρτηση πανό στην είσοδο της πόλης και το λιμάνι,
  • Συλλογή υπογραφών.
Ρουπάκι: ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για την ενημέρωση. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από το Δήμο Σάμης το ψήφισμα που εγκρίθηκε στην κοινή συνεδρίαση των 3 Δημοτικών Συμβουλίων.

1 σχόλιο:

  1. Μήπως είναι μάλλον αργά;

    Όταν υπήρχε ίσως χρόνος "Οι περισσότεροι σύμβουλοι υποστήριξαν την διατήρηση του Δήμου Σάμης.", αυτά δημοσίευε το Ρουπάκι στις 16/02.

    Μετά, ύπνος. Είχαμε ακόμη και καρέκλες και κρεβάτια.

    Μετά δημοσιοποίήθηκε ο Καλικράτης και είδαμε ότι χάνουμε τις καρέκλες μας. Και θυμηθήκαμε τους γειτονικούς δήμους και τις κοινές ανάγκες και και και......

    Ο Καλλικράτης είναι στη Βουλή, και εμείς ακόμη μιλάμε για προτάσεις.

    Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Θα χαθούν καρέκλες βέβαια, αλλά μπορούμε να ...αγοράσουμε άλλες. Τί στην ευχή, καρέκλες είναι....

    Συμπολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.