Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Sυνάντηση εργασίας μεταξύ των επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων της Κεφαλονιάς και του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων


Αργοστόλι, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσκληση των επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων της Κεφαλονιάς
σε συνάντηση εργασίας

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012, στις 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας των επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων της Κεφαλονιάς και του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ενόψει της έναρξης του νέου Ακαδημαϊκού Έτους με στόχο τη βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής των φοιτητών του Ιδρύματός μας και τον καλύτερο συντονισμό των δράσεών μας.
Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων και οργανισμών της Κεφαλονιάς, καθώς και τους εκπροσώπους του Τύπου, στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας (Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση).

Η θεματολογία της συνάντησης μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει:
  • Παρουσίαση δράσεων του ΤΕΙ για τη βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής των φοιτητών του Ιδρύματός μας
  • Παρουσίαση θεμάτων που αφορούν την πρακτική άσκηση των φοιτητών στην Κεφαλονιά ενόψει της έναρξης της περιόδου πρακτικής άσκησης για το χειμερινό εξάμηνο 2012-2013
  • Κατάθεση προτάσεων και ιδεών όλων των φορέων για τη βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής των φοιτητών του Ιδρύματός μας
  • Συντονισμός δράσεων όλων των φορέων και του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων με την τοπική κοινωνία


Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.