Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΕΠΣΚΙ - Αγώνες ΚυπέλλουΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την ΕΠΣΚΙ ανακοινώνονται τα εξής:

Χθες 24/9/2012 επειδή εκκρεμεί ακόμη η αδειοδότηση των γηπέδων και δεν υπάρχει σημείο επαφής και συνεννόησης με την περιφέρεια, η ΕΠΣΚΙ με έγγραφό της ζήτησε από το Δήμο Ιθάκης και την ΚΕΔΗΚΕ  την άδεια με ευθύνη της ΕΠΣΚΙ να ενεργοποιήσει τα μη αδειοδοτημένα γήπεδα προκειμένου να διεξαχθεί πλήρης η αγωνιστική του Κυπέλλου το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο αίτημά μας ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ προφορικά μόνον συγκατατέθηκε. Ο Δήμος Ιθάκης δεν απάντησε καν στο έγγραφό  μας.

Ως εκ τούτου και επειδή υπάρχουν νομικές ευθύνες, η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ αποφάσισε ομόφωνα να συμπεριλάβει η αγωνιστική του Κυπέλλου όσους αγώνες πρόκειται να διεξαχθούν στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ που διαθέτει άδεια. Επειδή πλέον ο χρόνος για την αναμονή απαντήσεων είναι απαγορευτικός, προχωράμε στη διεξαγωγή των αγώνων σύμφωνα με το πρόγραμμα που παρακάτω ανακοινώνεται και αν μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν λυθεί το θέμα της αδειοδότησης θα εξετασθεί η πιθανότητα οι υπόλοιποι αγώνες να διεξαχθούν όλοι στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Επισημαίνουμε πάντως ότι η ευθύνη της μέχρι τώρα μη τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων βαρύνει εξ ολοκλήρου την αποκεντρωμένη περιφέρεια, η οποία αποδεικνύεται ανίκανη να εφαρμόσει τους Νόμους που ψηφίζει το Κράτος.


Από την ΕΠΣΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.