Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΕΠΣΚΙ: Ούτε διαμάχη ούτε αντιπαλότητα.Αργοστόλιον,  26  Σεπτεμβρίου 2012

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή το χθεσινό δελτίο τύπου μεταφράστηκε από κάποιους κακόβουλους σαν διαμάχη μεταξύ της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ και του Δήμου Ιθάκης,  θέλω να διευκρινίσω  τα εξής :

Η συνεργασία μεταξύ μας είναι σε καλά επίπεδα, δεν υπάρχει διαμάχη ή αντιπαλότητα και δεν ανέφερα σαν υπεύθυνο της μη αδειοδότησης των γηπέδων τους δύο προηγούμενους φορείς που είναι απλά ιδιοκτήτες των γηπέδων. 

Ζήτησα από τους φορείς αυτούς να μου επιτρέψουν να κάνω παρανομία, να διεξαχθούν δηλαδή αγώνες σε μη αδειοδοτημένα γήπεδα, αφού η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια δικαιώνει όλους όσους φωνάζουν για τη δημοσιοϋπαλληλική ραστώνη και το ζαμανφουτισμό που έχει αναγάγει σε επιστήμη η συγκεκριμένη υπηρεσία. 

Απλά ανέφερα ότι η μεν ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ έδωσε προφορική καταφατική απάντηση, ο δε Δήμος Ιθάκης δεν είχε απαντήσει την επόμενη ημέρα. Σήμερα έχει ήδη απαντήσει και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του μόνο που δεν μας κάλυπτε η προθεσμία, σήμερα που ήρθε, να προλάβουμε να ορίσουμε τους αγώνες. 

Οι φορείς αυτοί (ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. – Δήμος Ιθάκης)  και μάλιστα ο Δήμος Ιθάκης πέραν του ότι βοηθάει με κάθε τρόπο τα σωματεία του νησιού, βοηθάει επίσης σε ότι επίπεδο ζητηθεί η βοήθειά του από την ΕΠΣΚΙ μέχρι στιγμής με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτά προς άρση των παρεξηγήσεων.
                         
Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.