Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Απεργία Ιατρών "ΕΣΥ"


ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ «ΕΙΝΚΚΙ»
25/09/2012
Δελτίο Τύπου

Οι γιατροί του ΕΣΥ συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΟΕΝΓΕ αύριο Τετάρτη 26-9-12. Η προαναγγελθείσα μείωση του ιατρικού μισθολογίου κατά 18% - και μάλιστα αναδρομικά από 1ης Ιουλίου - σημαίνει πως οι γιατροί που ζουν από τον μισθό και τις πενιχρές πλέον εφημερίες τους οδηγούνται πλέον σε ολοσχερή οικονομική εξόντωση.

Αύριο κλειστά όλα τα τακτικά ιατρεία! Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά!

Ο Προόεδρος                                                     
Α. Κασπίρης          

Ο Γραμματέας                                                 
Δ. Μόκκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.