Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ETIN: Έκθεση Γκέτεμποργκ - Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 2010

Η ΠΙΝ ολοκληρώνοντας τον κύκλο του Α εξαμήνου για τις εκθέσεις εξωτερικου, συμμετείχε στην έκθεση της Σουηδίας TUR 2010 στο Γκέτεμποργκ, ( 25-28 Μαρτίου).

Ο Χώρος της Ελλάδος αποτελούνταν από 350 τ.μ. Η Ελληνική εκπροσώπηση αποτελούνταν από περιφέρειες και νομούς.

Ο χώρος της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων ήταν ένα ενιαίο περίπτερο με χώρο για όλα τα νησιά.

Τις δυο πρώτες μέρες ήταν ανοικτή για επαγγελματίες του τουρισμού και τις επόμενες για το κοινό.

Το περίπτερό μας επισκέφθηκαν από εφημερίδες και περιοδικά της Σουηδίας, Tour operators και οι εκπρόσωποι τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η APOLLO, η AIR TOURS, η FRITIDS καθώς και διάφοροι τουριστικοί πράκτορες που εκπροσωπούσαν διάφορα μικρότερα γραφεία από όλη την Σουηδία.

Πραγματοποιήθηκε επαφή με εκπροσώπους της MCS CRUICES, οι οποίοι ενημέρωσαν πως το πακέτο διακοπών για την Κέρκυρα έχει σχεδόν εξαντληθεί.

Σε όλους δόθηκαν πληροφορίες και τους έγινε παρουσίαση με έντυπο και με Ηλεκτρονικό υλικό.

Τις επόμενες μέρες που ήταν για το κοινό, η προσπάθεια πληροφόρησης επικεντρώθηκε στην καλύτερη παρουσίαση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νομών καθώς και στις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν κατά την διαμονή τους στα νησιά μας, καθώς και στους τρόπους προσβασιμότητας .

Σύμφωνα με στατιστικά των υπευθύνων της Έκθεσης ,πήραν μέρος 100 χώρες και την επισκεφθήκαν πάνω από 50.000 άτομα κατά την διάρκεια των τεσσάρων αυτών ημερών. Από των αριθμό αυτό περίπου οι 23.000 ήταν επαγγελματίες του κλάδου (TRADE VISITORS) και ο υπόλοιπος ήταν κοινό (General Public). Γενικά στην έκθεση σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων τουριστικών πακέτων.

Για την Κέρκυρα παρέστη ο υπάλληλος της Δ/νσης Τουρισμού-Πολιτισμού Ι.Λέσσης και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Σ. Λυκούρης.

Για την Λευκάδα ο Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Λευκάδος Ι. Καρτάνος και για τη

Κεφαλλονιά ο υπάλληλος της Νομαρχίας Χ. Ζώτος.

Την ευθύνη του περιπτέρου είχε η ΕΤΙΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.